Rodi

Gratis uitleen verpleegartikelen bij Comfort & Welzijn Kossen

DEN HELDER - Comfort & Welzijn Kossen fungeert al meer dan zes jaar als een officieel uitleenpunt van verpleegartikelen voor de regio Den Helder, Schagen en omgeving. Er zijn al vele inwoners uit de regio die van deze extra service gebruik hebben gemaakt.


Hoe werkt het? Het kan gebeuren dat men, na een blessure of een medische ingreep, tijdelijk een hulpmiddel nodig heeft. Bijvoorbeeld een rolstoel na een medische ingreep of blessure aan de knie. Bij Comfort & Welzijn Kossen kan men dan het hulpmiddel gratis lenen. Alle uitleenhulpmiddelen kan men kosteloos lenen voor de eerste dertien weken met een maximale verlenging van nog eens dertien weken. Als men er behoefte aan denkt te hebben, dan is het mogelijk om er gebruik van te maken. Gewoon binnenlopen en meenemen al naar gelang de behoefte.
Men heeft hier recht op volgens de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ). Om gebruik te maken van de uitleenhulpmiddelen is het niet nodig om lid te zijn of te worden van Comfort & Welzijn Kossen. Andere bedrijven willen die indruk nog wel eens wekken, maar dat is absoluut niet nodig. Voor deze tijdelijke hulpmiddelen geldt dat kortdurende uitleen door de zorgverzekeraar wordt vergoed. Het lenen kost niets.
Kom naar de winkel en neem een geldig ID mee en een pasje van de zorgverzekeraar. De medewerkers van Comfort & Welzijn Kossen gaan dan samen met de klant bepalen wat men het beste kan lenen. Hierna krijgt men de producten mee om er direct gebruik van te maken. Is het onverhoopt niet op voorraad? Dan wordt het 1 a 2 dagen later gratis thuis bezorgd. Na dertien weken ontvangt men een brief waarin gevraagd wordt de geleende goederen te retourneren dan wel kosteloos te verlengen met nog eens maximaal dertien weken. Onder de te lenen producten: Rolstoelen, duwstoelen, bedverhogers, douchestoelen/krukken, hoog-laag bedden, papegaai, zitkussens, WC-verhogers, en nog veel meer.
Comfort & Welzijn Kossen heeft regelmatig gebruikte bedden, stoelen en scootmobielen beschikbaar. De enige voorwaarde voor hen is dat ze van een betrouwbare leverancier komen en in een goede technische staat verkeren. Het prijsvoordeel is dan voor de klant.
Comfort & Welzijn Kossen is te vinden aan Marsdiepstraat 399 in Den Helder, tel. 0223-616212. Zie voor meer informatie: www.comfortenwelzijn.nl en www.stoelthuis.nl

Artikel geplaatst op donderdag 24 januari 2019 - 08:29