Rodi

De Grote Occasionshow bij Groetauto!

Bezoek De Grote Occasionshow bij Groetauto. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Groetauto presenteert ruim 120 kwaliteitsoccasions in de prijsklasse van € 3500,- tot wel € 35000,- tijdens de grote occasionshow van vrijdag 1 februari tot en met zondag 3 februari!aan Kievitstraat 18 in Den Helder.


"Elk jaar weer zorgt januari voor een flinke piek in de afleveringen van nieuwe auto’s wat weer zorgt voor veel vers aanbod van occasions en die willen we graag in het weekend van vrijdag 1 tot en met zondag 3 februari heel voordelig aanbieden", aldus Arjan Groet van het gelijknamige familiebedrijf.
Tijdens De Grote Occasionshow ontvangt men tot wel € 2000,- voor de huidige auto of tot wel € 2000,- extra inruilbonus bovenop de ANWB/BOVAG taxatiewaarde (www.anwb.nl/auto/koerslijst). Hierbij mag men ook nog eens gebruik maken van een extra lage rentelening van slechts 2,9 procent (actiemaximum € 8000,-)!
"Kortom er is veel keus met veel voordeel! Daarnaast hebben we nog een aantal splinternieuwe Hyundai’s en Peugeot’s op kenteken gezet die we tijdens de show met extra veel voordeel aanbieden! We maken er een gezellig spektakel van", zegt Groet. "We hebben warme chocomel, een heerlijk broodje worst of een kop erwtensoep voor iedere bezoeker."
Bezoekers zijn welkom van vrijdag 1 tot en met zondag 3 februari tijdens De Grote Occasionshow bij Groetauto aan Kievitstraat 18 in Den Helder. Selecteer alvast een nieuwe auto (occasion) op www.groetauto.nl

Artikel geplaatst op donderdag 24 januari 2019 - 11:24