Rodi

Speelotheek heeft alles mee!

Speelotheek 't Stokpaardje heeft nieuwe medewerkers nodig. (Foto: Daan Angevare)

JULIANADORP - Speelotheek ‘t Stokpaardje in Julianadorp heeft alles mee. Er zijn genoeg leden, de kasten staan bomvol speelgoed, financieel zijn er voldoende middelen, zelfs de tijdgeest zit mee want door de deeleconomie staan speelotheken weer volop in de belangstelling.

Maar schijn bedriegt, want er zijn de laatste tijd een aantal medewerkers gestopt met hun werkzaamheden voor de speelotheek en daarom zit de speelgoeduitleen te springen om nieuwe vrijwilligers. Het maakt niet uit of men jong of oud is; bij de speelotheek is men van harte welkom. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het innemen, uitlenen en verlengen van het speelgoed.
De speelotheek heeft een grote collectie speelgoed, spellen en puzzels en voorziet ook peuter- en basisscholen van materialen. Onder meer ter ondersteuning van Vroeg- en Voorschoolse Educatie (Puk en Ko). Ook voor meerkunners zijn er materialen beschikbaar.
Kom voor meer informatie langs tijdens de openingsuren op de speelotheek in de gezellige ruimte in basisschool de Verrekijker aan Vogelzand 4104 in Julianadorp. Zij zijn ook te bereiken op telefoonnummer 06 – 24761324 of via de mail: info@speelotheekstokpaardje.nl. De openingstijden van de speelotheek zijn dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Artikel geplaatst op donderdag 24 januari 2019 - 13:15