Rodi

Daphne zoekt (persoonlijk) begeleiders

Daphne zoekt (persoonlijk) begeleiders. (Foto: 's Heeren Loo)

JULIANADORP - “Zie jij mij zoals ik écht ben? Blijf je naast me staan als ik zelf niet weet waardoor ik bang of boos ben? Zie jij mijn hulpvraag als ik zelf niet weet hoe ik om hulp moet vragen?”.

Daphne is 29 jaar en heeft een zware vorm van klassiek autisme met een sterk disharmonisch profiel. Daarom heeft Daphne ondersteuning van een begeleider nodig om de dag op een prettige en veilige manier door te komen.
Als Daphne goed in haar vel zit, ziet men een lieve rustige jonge vrouw met een bijzonder oog voor detail en een goed gevoel voor humor. Helaas gaat het al enkele jaren niet goed met haar. In haar zoektocht naar een veilig en prettig thuis binnen een beschermde woonomgeving, kwam zij terecht bij zorginstellingen die haar begeleidingsvraag niet goed konden beantwoorden. Deze onveiligheid bracht Daphne chaos. In de afgelopen jaren heeft Daphne veel tijd in separeercellen doorgebracht; soms wel weken achtereen. Daphne heeft hierdoor een Post Traumatische Stressstoornis ontwikkeld en ook is haar vertrouwen in zorgverleners geschaad.
Gelukkig is er nu zicht op een thuis waar Daphne en haar moeder al zo lang naar op zoek zijn. Een eigen woonruimte op het woonzorgpark Noorderhaven van ’s Heeren Loo in Julianadorp, waar begeleiding aansluit bij haar vragen en behoeften. Wat nog ontbreekt is een team van betrokken, professionele en liefdevolle begeleiders. Met dit team van deskundigen en haar moeder gaan ze vanaf maart samen op ontdekkingsreis naar een mooi leven voor Daphne.
Neem voor meer informatie contact op met de recruiters van ’s Heeren Loo, Laura van Lokhorst, 06-82490718, laura.bais@sheerenloo.nl of Jacqueline van Middendorp, 06-30736019, jacqueline.van-middendorp@sheerenloo.nl.
Of kijk op www.sheerenloo.nl/werkenbij.

Artikel geplaatst op donderdag 24 januari 2019 - 16:30