Rodi

Paranormale avond met Bert Hauwert

DEN HELDER – Aurora heeft het medium Bert Hauwert uitgenodigd voor haar paranormale avond van woensdag 13 februari. De avond wordt georganiseerd in de ‘Boerderij’ aan Van Waardenburglaan 22 in Den Helder. Aanvang 20.00 uur. Entree € 7,-.


Hauwert is een veel gevraagd en succesvol medium en verzorgt al heel wat jaren openbare avonden voor Aurora. Hauwert krijgt heel veel informatie van zijn gidsen door (pen en papier meenemen) die hij naar de aanwezigen in de zaal zal doorgegeven.
Ofschoon de huidige problematiek centraal staat, kan het voorkomen dat Hauwert flitsen van één of meerdere levens krijgt die vaak een relatie hebben tot het huidig levensplan hier op aarde. Door de bewustwording van een facet uit een vorig leven, kunnen blokkades in dit leven worden opgelost.
Vanwege de te verwachten drukte voor dit populaire medium, worden bezoekers verzocht om op tijd aanwezig te zijn. Verder graag een foto of voorwerp mee te nemen. Kijk voor meer informatie op: https://123aurora123.wordpress.com

Artikel geplaatst op donderdag 07 februari 2019 - 09:18