Rodi

Willem Alexanderhof fase 3 in het voorjaar in verkoop

(Foto: aangeleverd)

JULIANADORP - De verkoop van de woningen in de tweede fase van Willem Alexanderhof in Julianadorp is snel gegaan. In het voorjaar gaat de derde fase met 90 nieuwbouwwoningen in verkoop. Deze fase wordt ruim en gevarieerd opgezet met veel groen en water.


In deze derde fase komen weer volop rij- en hoekwoningen, twee-onder-één kapwoningen en vrijstaande woningen beschikbaar. Twee architecten hebben in totaal tien nieuwe woningtypen ontworpen voor deze fase! De start verkoop en de verkoopprijzen worden via willemalexanderhof.nl bekend gemaakt.

Klaar voor de toekomst

Geheel volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie worden de woningen in fase 3 uitgevoerd zonder gasaansluiting. De woningen krijgen een optimale isolatie en zijn standaard voorzien van vloerverwarming. Daarmee zijn de woningen uitermate geschikt voor het toe te passen lucht/water-warmtepompsysteem. De woningen zijn zo klaar voor de toekomst en hebben lage stookkosten.
Laatste vrijstaande woningen

De woningen van de eerste en tweede fase zijn nagenoeg allemaal verkocht. Er zijn nog enkele vrijstaande woningen beschikbaar op bouwkavels van 327 tot 708 m2. Deze woningen gaan dit jaar in aanbouw. Snelle beslissers hebben nog volop keuzevrijheid in woningtype en afwerking en kunnen eind 2019 al verhuizen!
Willem Alexanderhof ligt direct tegen het oude dorp. Hierdoor zijn alle voorzieningen, zoals winkels en scholen dichtbij. De verkoop van de woningen wordt verzorgd door Jongewaard Heemskerk NVM Makelaars in Den Helder en Warnars Makelaardij in Julianadorp. Meer informatie: willemalexanderhof.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 08 februari 2019 - 08:36