Rodi

Juwelier de Staffelei stopt ermee
Profiteer van kortingen tot wel zeventig procent

"Iedereen kan nu bij ons profiteren van een grote leegverkoop." (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Juwelier de Staffelei gaat sluiten. "Na ruim veertig jaar aan het middenplein van het Makado Centrum in Schagen te zijn gevestigd is er een tijd gekomen dat de winkel gaat sluiten", zegt de juwelier. "Graag willen wij iedereen die bij ons klant is geweest bedanken."


"Iedereen kan nu bij ons profiteren van een grote leegverkoop. Zo hebben we prachtige gouden en briljanten sieraden met wel dertig procent korting. Ook de sieraden van Lapponia worden in de uitverkoop aangeboden. Deze sieraden zijn speciaal ontworpen en dan ook uniek. Daarnaast zijn de zilveren sieraden van ZINZI, My iMenso, Pandora en de Mart Visser collectie ook in de leegverkoop met wel twintig procent korting. De horloge gaan ook met twintig procent korting weg zoals Hugo Boss, Seiko, G-Shock en nog vele andere. Ook hebben we en speciale uitverkoopactie van ZINZI met vele hangers, oorknoppen en ringen in alle maten voor slecht € 32,95."
Juwelier De Staffelei - Makadocentrum 86 - 1741 JA Schagen - tel. 0224-296784 - juwelier@destaffelei.nl - www.destaffelei.nl

Artikel geplaatst op zondag 09 april 2017 - 07:00Reacties (0)


Reageer