Rodi

Veertig jaar vakmanschap
Klitsie Parket viert jubileum

V.l.n.r.: Alex Landman, Karen Klitsie en Jan Willem Keesman. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Veel bedrijven noemen zich al snel een begrip in de regio. Klitsie Parket in Schagen zal dat niet gaan roepen, maar ze zijn het wel. De parketvloeren specialist bestaat inmiddels veertig jaar.


Het bedrijf is in februari 1977 gestart door Peter Klitsie vanuit zijn huis aan de Grote Sloot in Sint Maartensbrug. In 2002 namen Alex Landman, Karen Klitsie en Jan Willem Keesman het stokje over van de grondlegger. Na een vestiging aan de Gedempte Gracht in Schagen en een tweede vestiging in Den Helder is het bedrijf sinds 1993 gevestigd op hun huidige locatie aan Witte Paal 227 in Schagen. "Aan de Beatrixstraat in Den Helder hebben wij zo'n veertien jaar een showroom gehad. In 1993 hebben we besloten om alleen vanuit het nieuwe pand in Schagen te werken. We hebben hier een prachtige showroom en onze opslag en werkplaats", zegt Karen Klitsie, dochter van Peter. Dat Klitsie Parket gespecialiseerd is in parketvloeren neemt niet weg dat ze ook laminaat en pvc-vloeren kunnen leveren en leggen. "Parket blijft natuurlijk ons specialisme, maar we zijn breed inzetbaar", vervolgt Alex Landman. "We komen ook altijd bij de mensen thuis voor een goed advies en op die manier kunnen wij de beste offerte maken. Bovendien bestaat ons werk voor een groot deel uit renovatie en onderhoudswerkzaamheden aan vloeren."

Vakmanschap

Klitsie Parket heeft drie vaste parketleggers in dienst. Landman: "Wat veel mensen misschien niet weten is dat het echt een ambacht is. Het vakmanschap en de kwaliteit van onze parketleggers is ons handelsmerk." Klitsie Parket is eveneens aangesloten bij brancheorganisatie de Parketmeester. Om klanten te laten delen in de feestvreugde krijgt elke klant een leuk presentje en houdt de speciaalzaak in de loop van het jaar diverse acties.
P.A.M. Klitsie Parket - Witte Paal 227 - 1742 LA Schagen - tel. 0224-212827 - info@klitsieparket.nl - www.klitsieparket.nl

Artikel geplaatst op zondag 09 april 2017 - 07:00Reacties (0)


Reageer