Rodi

Wel eens nagedacht over uw laatste rustplaats?

MIDDENMEER - Uitvaartverzorging Wieringermeer houdt maandagavond 10 april een informatie avond voor belangstellenden over het thema 'Begraafplaatsen en begraven'. Deze informatieavond wordt gehouden in het Uitvaartcentrum aan de Kerkhoflaan te Middenmeer.


De heer Jan Vreeker van het familiebedrijf Vreeker Begraafplaatsservice zal een interessante lezing verzorgen over de waardevolle kant van begraafplaatsen en begraven. "Begraven staat zo dicht bij het ‘zijn’ van de mens, dat de symboliek die in het begraven besloten ligt, kan helpen om herinnering en gemis een plek te geven", aldus Jan Vreeker.
Ook zal hij het een en ander vertellen over de mogelijkheden die begraafplaatsen bieden . Na afloop van de lezing is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Tevens zullen medewerkers van de gemeente Hollands Kroon aanwezig zijn voor het beantwoorden van vragen over onder meer grafrechten. De uitvaartverzorgsters van Uitvaartverzorging Wieringermeer, Anita en Marjan, zullen ingaan op vragen op het gebied van uitvaartverzorging.
Vanaf 19.45 uur is de inloop met een kopje koffie, het programma begint om 20.00 uur. Eenieder is van harte welkom. De toegang is gratis.

Artikel geplaatst op donderdag 06 april 2017 - 10:05Reacties (0)


Reageer