Rodi

E-bike testdagen bij Maikel de fietsenmaker

Maikel de fietsenmaker heeft zowel nieuwe als tweedehands e-bikes op voorraad. (Archieffoto)

SINT MAARTEN - Maikel de fietsenmaker, specialist in verkoop, verhuur en reparatie van alle soorten fietsen, houdt vrijdag 14 en zaterdag 15 april e-bike testdagen.


Tijdens deze dagen kan het publiek de nieuwste modellen en merken e-bikes bekijken en uitproberen op de parkeerplaats bij de winkel. Daar zijn tevens verschillende leveranciers te vinden. Naast uittesten kan men profiteren van aantrekkelijke acties en aanbiedingen, zoals extra scherpgeprijsde e-bikes en een gratis diefstalverzekering bij de aanschaf van een nieuw exemplaar.


150 kilometer

De e-bike heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Zo is de accu tegenwoordig licht van gewicht en heeft deze een vermogen om 150 kilometer te overbruggen. De e-bikes zijn comfortabel uitgerust met bredere banden en voorvork- en zadelvering. Maikel heeft bovendien een voorraad tweedehands exemplaren. Deze zijn geheel nagekeken. Waar nodig zijn onderdelen vervangen en is de accu getest. Ook de modefiets en transportfiets zijn inmiddels elektrisch verkrijgbaar en uit te proberen tijdens de e-bike testdagen bij Maikel de fietsenmaker.
Maikel de fietsenmaker, Rijperweg 48a, Sint Maarten, 0226-390995, www.maikeldefietsenmaker.nl

Artikel geplaatst op donderdag 06 april 2017 - 10:01Reacties (0)


Reageer