Rodi

De Keukenzaak tweede paasdag geopend

Het team van De Keukenzaak (v.l.n.r.): Mirjam, Hajo en Marko. (Foto: Astrid Volten)

SCHAGEN - "De tijd vliegt voorbij", aldus Marko Groot, eigenaar van De Keukenzaak aan de Fok 7 in Schagen. "In 2012 openden wij onze deuren en dus mogen wij dit jaar alweer ons vijfjarige jubileum vieren!"


Groot begon met verkoop van inbouwapparatuur onder de naam Inbouwtoppers.nl, maar de liefde voor keukens, al jong meegegeven door zijn vader Jan Groot, heeft hem er toe gezet om complete keukens van hoogwaardige kwaliteit te gaan verkopen. "Door het aansluiten bij Keukenspecialist.nl en met al ruim 35 jaar branche ervaring kunnen wij met De Keukenzaak nog meer kwaliteit en nog meer service aanbieden", vervolgt Groot. "En kunnen wij ons dus met recht dé keukenspecialist van Noord-Holland noemen." Achter Keukenspecialist.nl staat Der KREIS, de grootste keukeninkooporganisatie van Europa. "Wij bieden dan ook diverse functionele kwaliteitskeukens tegen een zeer betaalbare prijs. Klanten waarderen persoonlijke begeleiding en advies alsmede een goede kwaliteit-/prijsverhouding en dat vinden ze hier", vertelt Marko Groot. "Wij voeren een helder prijsbeleid, wij stunten dan ook niet met kortingen van vijftig procent en bieden ook geen gratis montage aan zoals in sommige landelijke campagnes te zien is. Dat is gewoon niet mogelijk en bestaat gewoon niet."

Paasaanbiedingen

De Keukenzaak heeft een aantal speciale Paasaanbiedingen samengesteld waaronder een mooie actie voor graniet, per strekkende meter verkrijgbaar voor slechts € 199,-. Tevens wordt de geheel vernieuwde Franke kokend waterkraan aangeboden voor € 599,-."En iedereen die op tweede paasdag een keuken besteld krijgt er een gratis Airfryer bij. In samenwerking met Keukenspecialist.nl en Atag hebben wij tenslotte nog een mooie Pelgrim actie." De Keukenzaak is tweede paasdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur.
De Keukenzaak - De Fok 7 - 1742 PC Schagen - tel. 0224-745003 - info@dekeukenzaak.nl - www.dekeukenzaak.nl

Artikel geplaatst op zondag 16 april 2017 - 07:00Reacties (0)


Reageer