Rodi

Een mooi en slank lichaam met de Bioslimming bodywrap

ANNA PAULOWNA - Wat is Bioslimming? Bioslimming is uitgeroepen tot de beste afslankende bodywrap van 2015 én 2016! Het is een revolutionaire lichaamsbehandeling die kan worden gebruikt om het natuurlijke silhouet te hertekenen. Door professionals wordt het gezien als een van de meest effectieve lichaamsbehandelingen in luxe spa’s, ziekenhuizen en salons wereldwijd, en bovendien is deze zeer geliefd bij therapeuten en klanten.


De professionele producten van Bioslimming worden exclusief gebruikt in instituten. Ze zijn wetenschappelijk samengesteld met als doel goede resultaten te behalen vanaf de eerste behandeling. De Bioslimming-behandeling is wetenschappelijk geformuleerd door een unieke combinatie van actieve stoffen zoals plantenextracten, cafeïne, essentiële oliën, algenextracten. Het bevat meer dan 60 natuurlijke ingrediënten die actief inwerken op de huid.
Unieke professionele producten dus, wat resulteert in een breed scala van aanvullende therapeutische voordelen, waaronder het verbeteren van het uiterlijk van cellulitis, spataderen en striae. Het Bioslimming-assortiment bestaat uit de Bioslimming salonbehandeling en de Bioslimming Trio Homecare. De Theobroma cacao-extracten (van de cacaoboom) helpen de zichtbaarheid van vet verminderen en verbeteren de stevigheid van de huid.
De voordelen van Bioslimming op een rijtje: vermindert cellulite, verbrandt vet en calorieën, helpt gewicht te verliezen, stimuleert het (vet)metabolisme, verbetert de productie van collageen, verstrakt en hydrateert de huid, elimineert vet en vochtophopingen, werkt ontgiftend, verbetert de lymfestroom, bevordert de aanmaak van collageen, verhindert de vorming van nieuwe vetcellen, verhoogt de consumptie van calorieën en reduceert het zware gevoel in de benen. De zones die behandeld kunnen worden zijn benen, buik, bovenarmen en rug.
Lees meer op www.schoonheidsinstituut-icare.nl

Artikel geplaatst op maandag 24 april 2017 - 10:07Reacties (0)


Reageer