Rodi

Beleef het voorjaar en de natuur op de fiets

Kooij Tweewielers is een aantal dagen extra geopend voor de klant. (Foto: aangeleverd)

ANNA PAULOWNA - Wie voelt het voorjaarsgevoel al kriebelen? Dat gevoel van erop uit willen met de wind in de haren en de zon in het gezicht? Anna Paulowna is tijdens de Bloemendagen op haar mooist. Vele tulpen- en hyacint velden staan in volle bloei en er zijn prachtige mozaïeken en werkstukken te bewonderen.


Hoe zijn het voorjaar en de natuur het beste te beleven? Juist op de fiets. Maar dan is daar de ontdekking dat na de lange wintermaanden de fiets toch echt onderhoud nodig heeft. Geen probleem! Breng de fiets naar Kooij Tweewielers Anna Paulowna, waar ervoor wordt gezorgd dat men snel weer soepel op weg kan gaan. Misschien wordt er al een tijdje nagedacht over een fiets die het fietsplezier nog meer vergroot door de elektrische ondersteuning. elektrisch te ondersteunen. Bij Kooij staan ze voor de klant klaar om hen van een goed advies te voorzien in de ruime keus van elektrische fietsen. Het nieuwste op dit gebied: de Smart E-bike van Sparta heeft Kooij Tweewielers ook in huis.
Ook zijn elektrische fietsen in transportuitvoering of in tour-editie met zeven versnellingen van bijvoorbeeld Rivel, in het assortiment opgenomen.. Een fietsmerk met een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Ook ideaal voor de jeugd. Alle fietsen staan klaar voor een proefrit.
Tijdens de bloemendagen kunnen liefhebbers een elektrische fiets huren, om eens te ervaren hoeveel gemak deze brengt. Natuurlijk heeft de fietsspeciaalzaak ook gewone fietsen in de verhuur. Zondag 30 april en maandag 1 mei is Kooij Tweewielers extra geopend voor de klant. Graag tot ziens in Anna Paulowna.
www.kooij-tweewielers.nl

Artikel geplaatst op maandag 24 april 2017 - 11:45Reacties (0)


Reageer