Rodi

Pour Vous Parfumerie Schagen is jarig!
Spectaculaire kortingen en acties bij de Beauty Expert

Team Pour Vous Parfumerie Schagen; op de foto ontbreekt beauty advisor Ilona Blokker. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Pour Vous Parfumerie Schagen viert haar driejarig bestaan in het mooie winkelpand aan de Laan 4 in Schagen. Vanaf maandag 1 mei tot en met zaterdag 6 mei staat de hele week in het teken van het feest. Het wordt groots gevierd met een spectaculaire korting van 25% op het totale assortiment ( m.u.v. Rituals en Lampe Berger). En de eerste 100 klanten ontvangen een gevulde goodie bag.


Tijdens de feestweek zijn er extra activiteiten. Het merk Sisley geeft 3 en 4 mei gratis make-up en skincare-advies. Op 4 en 5 mei is de specialiste aanwezig van het nieuwe cosmeceutical huidverzorgingsmerk Nescens. Om kennis te maken met het merk kunnen klanten een gratis 15 minuten anti-aging gelaatsmassage ondergaan in de salon. En als klap op de vuurpijl is make-up artist Mari van de Ven aanwezig op vrijdag 5 mei tussen 14.00 en 17.00 uur. Hij onthult alle Tips & Tricks op make-up gebied en hoe te werken met zijn make-up penselencollectie Maestro.
De hele week wordt dagelijks een prijs verloot onder de klanten welke die dag een aankoop hebben gedaan. De prijzen zijn een Rituals Hammam pakket inclusief Pour Vous badjas, een Paco Rabanne 50 ml Lady Million geur en ook een One Million Prive geur, een Lampe Berger geurbrander, een 45 minuten treatment in de schoonheidssalon en een manicure inclusief nagels lakken met de gellak van Caption.
Ook zin in een lekker gebakje? Het team van Pour Vous Schagen nodigt alle klanten uit om de verjaardag samen met haar te komen vieren. Iedereen is van harte welkom bij de Beauty Expert van Schagen.

Artikel geplaatst op dinsdag 25 april 2017 - 13:55Reacties (0)


Reageer