Rodi

Van der Linden Tandtechniek opent haar deuren in Schagen

Rik van der Linden is blij met de nieuwe praktijk in Schagen. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN – Van der Linden Tandtechniek is een familiebedrijf dat sinds 1980 was gevestigd in ’t Zand. Het team van Van der Linden opent 1 mei haar deuren op een spiksplinternieuwe locatie aan de Grotewallerweg 1E op de Witte Paal in Schagen. In het gelijkvloerse pand met voldoende parkeergelegenheid is een moderne praktijk met een ruime entree, twee behandelkamers en een tandtechnisch laboratorium gerealiseerd.


Van der Linden Tandtechniek staat bekend om het vervaardigen van (gedeeltelijke) kunstgebitten, kroon- en brugwerk en uitgebreide service (zoals de gratis gebitscontrole die jaarlijks plaatsvindt). Het allround tandtechnisch laboratorium werkt zowel in opdracht van de particulier als van tandartsen. “De patiënt staat te allen tijde centraal”, laat Rik van der Linden desgevraagd weten. “Een goede samenwerking met tandartspraktijken is hiervoor essentieel. Met ons kundige team staan wij klaar om de wensen van tandartsen en particulieren op professionele wijze vorm te geven. Ook nemen we ruim de tijd voor de cliënt om het behandelproces zo goed mogelijk te kunnen uitleggen.”

Innovatief

Van der Linden Tandtechniek is een innovatief bedrijf dat de ontwikkelingen in de tandtechniek nauwlettend in de gaten houdt. “We hebben onlangs een zogenaamde CNC-freesmachine en een 3D-printer aangeschaft die ons in staat stellen de productie van werkstukken in eigen beheer uit te voeren. Op onze nieuwe locatie in Schagen kunnen we hiervoor met de beschikbare ruimte uitstekend uit de voeten”, besluit Rik van der Linden vol enthousiasme.
Meer weten? Kijk op: www.vanderlindentandtechniek.nl of bel: 0224-59 18 82.

Artikel geplaatst op woensdag 26 april 2017 - 11:56Reacties (0)


Reageer