Rodi

Moederdag in Vlindertuin Vlindorado

Moeders die op Moederdag Vlindertuin Vlindorado bezoeken krijgen gratis een leuke attentie. (Foto: aangeleverd)

WAARLAND - Moeders die zondag 14 mei Vlindertuin Vlindorado aan Smeetsweg 12 in Waarland bezoeken krijgen gratis een leuke attentie. Een uitgelezen moment om samen met het hele gezin een bezoek te brengen aan Vlindorado. Kom genieten in één van de grootste overdekte vlindertuinen van Europa.


De vlinders, vogels en exotische bloemen en planten geven de bezoekers een idee van de kleurrijke wereld van het tropisch regenwoud. Tussen de bloeiende planten fladderen de meest bijzonder gekleurde vlinders in allerlei soorten, kleuren en maten op zoek naar nectar en fruit. Ook de grote volière met (sub)tropische vogels, zoals twee kleine toekans, is een lust voor het oog.
In de tuin staan educatieve bordjes met veel informatie over de vlinders en vogels en bij de entree kan een fotokaart meegenomen worden zodat jong en oud zelf op zoek kunnen gaan naar de meest voorkomende soorten. Ook is er een gratis speurtocht waarbij kinderen zelf kunnen ontdekken hoe de vlinders en vogels leven, wat ze eten en hoe ze zich voortplanten. Wie geluk heeft kan zelfs een vlinder geboren zien worden in de ‘poppenkast’. De hoofdpaden in de tuin zijn verhard en drempelvrij en daarmee prima geschikt voor een rolstoel of kinderwagen.
Openingstijden: maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.
Vlindertuin Vlindorado - Smeetsweg 12 - 1738 DK Waarland - tel. 0226-422358 - info@vlindorado.nl - www.vlindorado.nl

Artikel geplaatst op zondag 07 mei 2017 - 07:00Reacties (0)


Reageer