Rodi

Open tuinen peuteropvang SKRS
Dinsdag 16 mei tijdens Dag van de groene kinderopvang

De buitenruimtes van de peuteropvanglocaties (en kinderdagverblijven) van SKRS zijn bekroond met het Kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang van Stichting Groen Cement. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN / KOLHORN - Tijdens de Dag van de groene kinderopvang op dinsdag 16 mei stelt SKRS haar buitenruimtes open voor geïnteresseerden. Op alle peuteropvanglocaties kunnen ouders van 10.30 tot 11.30 uur langskomen om informatie in te winnen en een bakkie koffie of (groene) thee te komen doen. Uiteraard zijn ook de kinderen van harte welkom: zij kunnen heerlijk buiten spelen in de bekroonde buitenruimtes.


Op de open tuinen kunnen ouders zien en ervaren hoe goed en leuk een normale ochtend al is. Hoe wordt er gewerkt met de handpop Puk? Op welke manier worden de kinderen voorbereid op de basisschool? En hoe spelen ze met vriendjes en vriendinnetjes? Velen kennen de peuteropvang nog van vroeger, als peuterspeelzaal.

Bekroonde buitenruimtes

De buitenruimtes van de peuteropvanglocaties (en kinderdagverblijven) van SKRS zijn bekroond met het Kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang van Stichting Groen Cement. Dit betekent veel groen en veel omgang met de natuur. De kinderen zaaien en oogsten, en spelen met zand, water, hout … alle elementen van de natuur. Zowel binnen als buiten, voor een gezonde ontwikkeling van het kind.
Op www.skrs.nl/groene_kinderopvang is te lezen hoe SKRS het natuurlijk buiten spelen in de praktijk brengt op de locaties.
Vier locaties

Ouders met interesse kunnen kiezen uit vier locaties peuteropvang:
1. Peuteropvang De Tamboerijn (Lauriestraat 42, Schagen)
2. Peuteropvang De Triangel (Nes 8a, Schagen)
3. Peuteropvang De Trommel (Iepenlaan 54, Schagen)
4. Peuteropvang Op Avontuur (Sportstraat 3, Kolhorn)
Voor meer informatie bel 0224-298363, mail naar info@skrs.nl of kijk op www.skrs.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om een informatiepakket, proefberekening of persoonlijke rondleiding aan te vragen.

Artikel geplaatst op zondag 07 mei 2017 - 07:00Reacties (0)


Reageer