Rodi

Gratis The Bastard barbecue bij EP:Beerepoot

Schrijf je nu in en verlaat de workshop als een ware barbecue-master. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Het barbecue-seizoen is van start! En aangezien dit het favoriete seizoen is van EP:Beerepoot, ontvangt men nu tijdelijk een gratis The Bastard kamado BBQ ter waarde van € 299,- bij heel veel geselecteerde producten.


"De The Bastard is een prachtige compacte barbecue en een culinaire alleskunner", aldus EP:Beerepoot. "Ga bakken, stomen, grillen, slow cooken of roken op deze robuuste barbecue. Dankzij het unieke materiaal kan de temperatuur tot op de graad nauwkeurig geregeld worden, wat resulteert in de sappigste steaks en overheerlijke vis!"

Workshop

"Voor iedereen die al een kamado heeft, maar nog niet het maximale uit de mogelijkheden haalt of voor degene die goed voorbereid aan de slag wil met The Bastard geven wij onze populaire barbecue workshop." Samen met BBQ-master Danny Hovestad leert men tijdens de 3,5 uur durende gezellige en culinaire workshop hoe je de barbecue gemakkelijk aansteekt en accessoires op de juiste manier gebruikt, maar ook het verschil tussen de houtskoolsoorten, hoe de temperatuur te beheersen en natuurlijk diverse kooktechnieken! Uiteraard voor jong en oud(er) en van hobby- tot chefkok. Schrijf je nu in en verlaat de workshop als een ware barbecue-master. Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.epbeerepoot.nl. Kom langs in één van onze winkels voor alle geselecteerde artikelen."

Artikel geplaatst op zondag 14 mei 2017 - 07:00Reacties (0)


Reageer