Rodi

Foto expositie 'Geef je bloot'

De kracht en zachtheid van vrouwen gevangen in zwart-wit foto’s. Te bewonderen bij Beau & Beau in Waarland, gemaakt door Gerda Venema. (Foto: Gerda Venema)

WAARLAND - Gerda Venema en Mariska Groen openen zondag 21 mei om 15.00 uur een foto expositie in praktijk Beau & Beau aan Veluweweg 10 in Waarland.


Gerda Venema van Trans4mate is trainer, coach en fotograaf. Haar passie is vrouwen in hun kracht zetten en zorgen dat ze zich laten zien, puur en authentiek, als de beste versie van zichzelf. Mariska Groen is huid- en lifestylecoach. Samen met haar team zorgt ze er bij Beau & Beau voor dat je weer lekker in je vel komt te zitten, zowel letterlijk als figuurlijk. Mooi van binnen is mooi van buiten en andersom! Vandaar dat Gerda en Mariska elkaar gevonden hebben in deze expositie. Allebei vanuit hun eigen vak bezig om het beste uit mensen te halen en ze te laten stralen. De praktijk van Beau & Beau is een heel gepaste plek om deze mooie foto’s te exposeren. Het werk van Gerda Venema is daar voorlopig te bewonderen en iedereen mag altijd even binnenlopen tijdens de openingsuren. Zondag 21 mei is iedereen vanaf 13.00 uur welkom om langs te komen. Gerda en Mariska openen dan om 15.00 uur de expositie officieel en staan trots tot 17.00 uur klaar om de bezoekers rond te leiden onder het genot van een hapje en een drankje.

Artikel geplaatst op vrijdag 19 mei 2017 - 07:00Reacties (0)


Reageer