Rodi

Grand Opening café-restaurant De Jonge Prins

Melvin van Hurck en Manon Schilder zijn de nieuwe uitbaters van café-restaurant De Jonge Prins in 't Zand. Vrijdag 16 juni vindt de Grand Opening plaats met zanger Tom Haver en Feest DJ Jordy. (Foto: aangeleverd)

'T ZAND - Manon Schilder en Melvin van Hurck zijn 1 mei 2017 begonnen als nieuwe uitbaters van café-restaurant De Jonge Prins aan Keinsmerweg 42 in ’t Zand. Na een goede voorbereiding en begeleiding van de vorige uitbaters Piet en Anita Schouten, kan de droom dan eindelijk beginnen.


Het stel neemt een bulk horeca-ervaring mee naar De Jonge Prins. Ervaring die ze goed kunnen gebruiken want De Jonge Prins is niet zomaar een horecazaak. Met een grote feestzaal, vergaderruimte, restaurant en bruisend voorcafé is het aardig aanpoten in het bedrijf. En dat bleek wel tijdens hun eerste weekend. In de zaal werd een huwelijk gevierd, in het voorcafé was het gezellig druk vanwege de wielerronde van ’t Zand en in de vergaderzaal oefende het koor hun liederen. "We vallen met onze neus in de boter", vertelt Melvin trots. "Het is prachtig om te zien hoeveel kanten je op kunt met de zaak." De diversiteit en verschillende mogelijkheden zijn één van de redenen dat het horecastel is gevallen voor de zaak. "Zo bieden we door de week een thuis voor de verschillende biljartverenigingen en afgelopen Hemelvaart ging het in de zaal los tijdens de zeer geslaagde after party van het jaarlijkse Hemelvaarttoernooi."

Grand Opening

Ondertussen is het stel een maand onderweg. "Het is hard werken, dat wisten we van te voren, maar het is zo leuk en gezellig", zegt Manon. Van een openingsfeest was het nog niet gekomen wegens de drukke agenda. Vrijdag 16 juni is het dan eindelijk zover, dan wordt iedereen uitgenodigd om een kijkje te nemen en het feest mee te vieren. Vanaf 20.00 uur barst het feest los met Feest DJ Jordy en zanger Tom Haver, garantie voor een hoop gezelligheid. Manon en Melvin nodigen iedereen van harte uit!

Artikel geplaatst op zondag 11 juni 2017 - 07:00