Rodi

‘Een gezonde huid is een mooie huid’

Maria Ghadiri: "Een gezonde huid hoeft niet ingewikkeld te zijn." (Foto: aangeleverd)

DIRKSHORN - "Ik kan uw huid er na slechts één behandeling van dertig minuten super uit laten zien en u geweldig laten voelen", vertelt Maria Ghadiri van Maria’s Beauty aan Achter ’t Bos 6 in Dirkshorn. Zij is schoonheidsspecialist en HydraFacial-professional. "Een gezonde huid hoeft niet ingewikkeld te zijn."


"De huid zorgt er als het grootste orgaan van ons lichaam voor dat schadelijke invloeden van buiten, zoals UV-licht en bacteriën, niet in ons lichaam kunnen doordringen", vervolgt Maria. "Zelfs het gebruik van kostbare crèmes biedt hierdoor niet altijd het gewenste effect. Omdat de gezondheid van de huid afhankelijk is van de mate waarin de diepste huidlagen worden gevoed, is het dus de kunst om hoogwaardige voeding door de beschermlaag van de huid heen te sluizen. Om dit te bereiken kan de technologie van tegenwoordig ons helpen."

HydraFacial

"De technologie om hoogwaardige voeding in uw diepste huidlaag te sluizen, vormt de basis om uw huid er jong, stralend en gezond uit te laten zien. Tijdens een bezoek aan mijn familie in Los Angeles, heb ik onderzocht van welke nieuwste technologie de Hollywood sterren gebruik maken: HydraFacial! Het Amerikaanse tijdschrift New Beauty heeft de HydraFacial uitgeroepen tot ‘The Best Facial to Transform Your Skin’ oftewel ‘De beste behandeling om je huid te transformeren’."
Huidanalyse

"Omdat veel huidaandoeningen en het verouderingsproces van de huid in de diepere huidlagen beginnen, wordt dit pas in de loop van de tijd zichtbaar. De meest geavanceerde huiddiagnose-apparatuur van De Observ 520 analyseert ook uw diepere huidlagen en maakt haarscherp zichtbaar wat het blote oog nog niet ziet. Op deze manier bent u verzekerd van het effectiefste behandelplan die u onmiddellijke resultaten opleveren die gezien worden."
Kijk voor meer informatie op www.mariabeauty.nl en maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken. "Zie onze advertentie voor korting voor uw eerste behandeling."
Maria’s Beauty – Achter ’t Bos 6 – 1746 AW Dirkshorn – tel. 0224-751057 / 06-14303094 – maria@mariabeauty.nlwww.mariabeauty.nl

Artikel geplaatst op zondag 18 juni 2017 - 07:00