Rodi

Ruiter & Dier Zeeman wint felbegeerde Horses Ruitersportwinkel van het jaar Award

(Foto: aangeleverd)

WINKEL - Ruiter & Dier Zeeman heeft één van de felbegeerde Horses Ruitersportwinkel van het Jaar Awards gewonnen. "Een prachtige bekroning op onze nieuwe megastore", aldus Nicole Ros, eigenares van Ruiter en Dier Zeeman. De ruitersport winkel uit de Noord-Hollandse plaats Winkel sleepte de award binnen in de categorie start-ups. Deze rubriek is speciaal opgezet voor winkels en webshops die minder dan vijf jaar bestaan.


Eigenaresse Nicole Ros (26) reageert vol verbazing: “Wat een verrassing, we zijn pas sinds 1 januari open en zaten ook nog eens middenin een verbouwing!” In de Horses Ruitersportwinkel van het Jaar-verkiezing zijn in totaal zijn 32 winkels en webshops genomineerd, die verdeeld over 4 categorieën kans maakten op de award Horses Ruitersportwinkel van het Jaar 2016/2017. Van 10 februari tot en met 1 april 2017 konden consumenten en paardenliefhebbers stemmen op uw favoriete ruitersport(web)winkels. Daarnaast is elke winkel bezocht door een mysteryshopper, die de winkel/webshop aan de hand van een scoreformulier beoordeeld heeft. De consumentenstemmen en jurybeoordeling samen bepaalden de winnaars per categorie. Ruiter& Dier Zeeman kwam nagenoeg bij alle scores er het hoogst uit.
Ruiter & Dier Zeeman is een speciaalzaak voor iedere ruiter: van manege- tot Grand Prix-ruiter. Deze megastore heeft een overzichtelijke, ruime ruitersportafdeling. De deskundige medewerkers zijn klantvriendelijkheid en hebben service hoog in het vaandel staan.
De Winkel heeft een ruime en overzichtelijke ruitersportafdeling biedt voor ieder wat wils, van manege- tot Grand Prix-ruiter. Ons brede assortiment omvat niet alleen heel veel ruitersportartikelen, maar ook paardenvoer van Pavo, Cavalor, Havens en Hartog. Daarnaast is de megastore ook een dierenspeciaalzaak met een groot assortiment voor huisdieren.
"Graag willen we iedereen die gestemd heeft hartelijk bedanken. We zijn ontzettend blij en trots op deze mooie titel", aldus Ros.

Artikel geplaatst op donderdag 22 juni 2017 - 13:27Reacties (0)


Reageer