Rodi

Bekroond Circus Sijm komt met nieuwe show naar Callantsoog

Circus Sijm biedt een programma met artiesten uit alle hoeken van Europa. (Foto: aangeleverd)

CALLANTSOOG - In zijn piste serveert directeur Alex Sijm van het Noord-Hollands familiecircus een maaltijd van spanning, humor, magie en muziek. In november is het circus voor haar manier van werken onderscheiden met de NHN Cultuur Award 2016. Om dit te vieren is het gezelschap op tournee met een compleet nieuwe show. Zaterdag 12 augustus om 19.00 uur en zondag 13 augustus om 13.30 uur is het circus te zien aan de Westerweg bij Camping De Nollen in Callantsoog.


Circus Sijm presenteert in haar verwarmde tent de productie 'De Toekomst van de Historie'. Een ode aan het klassieke circus. Een show met twaalf nieuwe acts en speciaal ontworpen showkostuums met veren, glitters en strass. In een sfeervolle aankleding – met duizenden lampjes – geeft hij gasten al een warm onthaal rondom de cirkel, die piste wordt genoemd. Het circus presenteert een programma met artiesten uit alle hoeken van Europa: een ontroerend paardennummer en spierkracht acrobatiek. Het Italiaanse clownsduo Di Lello’s blinkt uit met een combinatie van muziek, ballet en mimiek waarmee het stel bewijst dat humor nauwelijks woorden nodig heeft om tijdloos grappig te zijn. In alles blijkt de gekozen maat van de tent juist groots te zijn. Want als toeschouwer voel je de vlammen van de vuurspuwer, ruik je de paardjes die met pluimen voorbij galopperen en zie je het zweet op het voorhoofd van de acrobaten. Als de clown even later zo moet huilen dat de tranen als straaltjes richting het publiek stromen, voel je letterlijk de betrokkenheid.

Kaartverkoop

Wie tot uiterlijk twee uur vóór de gekozen voorstelling reserveert via www.circussijm.nl betaalt per entreebewijs € 12,- (normaal € 16,- aan de kassa - ongeacht de leeftijd - 0 & 1 jaar gratis). De circuskassa is op voorstellingsdagen zestig minuten voor aanvang van iedere voorstelling geopend.

Artikel geplaatst op zondag 06 augustus 2017 - 07:00Reacties (0)


Reageer