Rodi

Brilservice Schagen naar EyeCare Brilservice

Han en Jeanette Deutekom en hun team laten iedereen graag kennismaken met EyeCare. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - "Met trots informeren wij iedereen over de uitbreiding van de naam en het nieuwe logo van Brilservice. Met ingang van heden gaat Brilservice Schagen verder onder de naam EyeCare Brilservice", zeggen eigenaren Han en Jeanette Deutekom van EyeCare Brilservice aan Gedempte Gracht 56 in Schagen.


"De veranderingen zijn te herkennen aan de prachtige nieuwe gevelsigning en de nieuwe materialen in de winkel. In een sterk veranderende markt is het belangrijk om duidelijk te zijn over waar je voor staat als merk. Met de naam EyeCare Brilservice willen we nog beter laten zien, waar we voor staan: Persoonlijke oogzorg door deskundige professionals. Als het om je ogen gaat dan wil je kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke aandacht. Je wilt de zekerheid van een professionele oogmeting met moderne apparatuur en het beste advies voor jouw persoonlijke kijkoplossing. Daarbij wil je kunnen kiezen uit een uitgebreide collectie merkmonturen, brillenglazen, zonnebrillen en contactlenzen. Dat is wat EyeCare Brilservice Schagen allemaal kan bieden."
EyeCare Brilservice - Gedempte Gracht 56 - 1741 GD Schagen - tel. 0224-296762 - schagen@brilservice.nl - www.brilservice.nl

Artikel geplaatst op zondag 02 juli 2017 - 07:00Reacties (0)


Reageer