Rodi

Brocante rond de Schager kerk

Van frivool victoriaans tot stoer industrieel: voor elke liefhebber is er wel wat te vinden. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Op de Markt in Schagen wordt zondag 2 juli de tweede brocante markt van dit jaar gehouden. Een bont brocante gezelschap strijkt zondag neer rond de Schager kerk. Organisator Marco Roodzant heeft vijftig top-brocanteurs uit heel Nederland en ver daar buiten uitgenodigd om hun prachtigste vondsten te koop aan te bieden in Schagen. De derde en laatste brocante markt van dit jaar wordt zondag 3 september gehouden.


Roodzant is geen onbekende in de brocantewereld. "Trefwoorden voor deze markt zijn kwaliteit, sfeer, origineel en gemoedelijk. Als je je daarin kan herkennen, dan ben je van harte welkom. Op de markt voor iedere liefhebber van alles te vinden, van frivool Victoriaans tot stoer industrieel. Kleingoed, meubilair, serviezen, linnengoed, verlichting en curiosa. Een lust voor t oog. Tel daar de aangrenzende heerlijke terrassen bij op en Schagen staat weer garant voor een mooie dag struinen."
Locatie: rond de grote Kerk aan de Markt midden in het centrum van Schagen. Tijden zijn van 11.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie kan worden gemaild met brocantemarkten@hotmail.com of kijk op www.brocantemarktennoordholland.net.

Artikel geplaatst op zondag 02 juli 2017 - 07:00

Foto's