Rodi

Martin Schilder Schagen: klantvriendelijkheid als voornaamste product

"Wij denken niet alleen in auto’s, maar aan het totaalplaatje." (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Westfriezen zijn een nuchter volk. Bij Martin Schilder in Schagen begrijpen ze dat als geen ander. Geen wonder dat het autobedrijf landelijk hoog scoort in tevredenheidsonderzoeken. “Westfriezen kijken dwars door je heen”, stelt Paul Lenting, Sales Manager in Schagen, vast. “Je verhaal moet goed zijn, eerlijk. Terecht. Je moet niet uitblinken in mooie praatjes, maar in vakkennis. Dat is onze kracht."


"Wie in de Kop van Noord-Holland op zoek is naar een nieuwe auto of occasion, komt al snel uit bij Martin Schilder in Schagen. Geen toeval", aldus Paul Lenting: “Je kunt natuurlijk overal een auto kopen. Daarom dien je ervoor te zorgen dat klanten graag bij jou komen. Dat onderscheid maken wij door de klant op de eerste plaats te stellen. Eerst de klant, dan de auto, is ons motto. Wij kennen geen negen tot vijf-mentaliteit. We zijn eerder open als het moet en we gaan later dicht. Een afspraak buiten kantooruren? Geen probleem. Ons team van vaste, bekende gezichten staat altijd klaar. Ontzorgen van A tot Z, daar gaat het ons om. Wij denken niet alleen in auto’s, maar aan het totaalplaatje. Lease, financiering, verzekering, verhuur, het complete verhaal.”

Korting

Wie deze zomer nog wil profiteren van riante kortingen op een Volkswagen - van personenauto tot bedrijfswagen - doet er slim aan snel Martin Schilder in Schagen te bezoeken. Tot 30 augustus viert het autobedrijf het 70 jarig VW-jubileum met grote kortingen op een flink deel van de voorraad.
Martin Schilder Schagen - Witte Paal 326 - 1742 LE Schagen - tel. 0224-214700

Artikel geplaatst op zondag 23 juli 2017 - 07:00Reacties (0)


Reageer