Rodi

Praktijk Bilancia nieuw in Warmenhuizen
Open dag voor belangstellenden

Hannie Spanjaart-Jong. (Foto: aangeleverd)

WARMENHUIZEN - Praktijk Bilancia is sinds 1 augustus gevestigd aan de Veilingweg 69 te Warmenhuizen. De veelzijdige praktijk biedt natuurgerichte zorg op maat door een breed aanbod aan therapeutische interventies met als doel de vitaliteit en levenskwaliteit van cliënten te verbeteren.

Eigenaresse Hannie Spanjaart-Jong (59) heeft dertien jaar ervaring als natuurgeneeskundig therapeut en is erkend zorgverlener. Consulten worden vergoed in het aanvullende pakket onder 'alternatieve zorg'. De kracht van Praktijk Bilancia is dat er veel persoonlijke aandacht voor de cliënt is, en dat er tot op diep niveau gezocht wordt naar puzzelstukjes die betrokken kunnen zijn bij het ontstaan van gezondheidsklachten. Er wordt een persoonlijk 'Gezondheidsplan op Maat' voor de cliënt gemaakt, waarbij natuurlijke voeding altijd het uitgangspunt is. Klachten waarmee belangstellenden terecht kunnen zijn onder andere: rug-, nek- en schouderklachten, vochtophopingen, lipoedeem, klachten door spataderen, slaapproblemen, hoofdpijn, vermoeidheid, hoge stressbelasting, spijsverteringsproblemen, depressieve klachten, verminderde vitaliteit en autisme-spectrumstoornissen.
Voor meer informatie: www.praktijkbilancia.nl Voor het maken van een afspraak: T. 0645274013. Zaterdag 2 september is er voor belangstellenden een open dag van 11.00 tot 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom.

Artikel geplaatst op zaterdag 19 augustus 2017 - 13:24Reacties (0)


Reageer