Rodi

Seppelin opent in Don Boscoschool

SCHAGEN - Door veel vraag van ouders en belangstellenden, door enthousiasme van medewerkers en betrokkenen en vooral omdat het al een tijd een droom is, opent Kinderopvang Seppelin per 1 mei de deuren van hun kinderdagverblijf in het gebouw van de Don Boscoschool. Hun BSO locatie is gevestigd direct naast het kinderdagverblijf en daarmee krijgt Kinderopvang Seppelin een eigen deel kinderopvang in de Don Boscoschool.


Net als de BSO zal het kinderdagverblijf ingericht worden met veel licht en ruimte, mogelijkheden om zelf te ontdekken en veel zachte kleuren en verschillende materialen. Eigenaresse Saskia Zuidema: "Het kinderdagverblijf wordt een plek waar de kleintjes zich snel thuis zullen voelen. De inrichting geeft enorm veel rust en de pedagogisch medewerkers zorgen dat het kinderdagverblijf voor ieder kind een fijne plek is."
Huiselijke sfeer is belangrijk voor Kinderopvang Seppelin, kinderen die zich veilig en geborgen voelen, zullen zich makkelijker gaan ontwikkelen. Rust in kleuren en materialen zorgen dat de jonge kinderen niet teveel geprikkeld worden. Aan voldoende uitdaging wordt ook gedacht. De verschillende speelhoeken en diversiteit aan materialen zorgen voor een enorme stimulans om te ontdekken en te onderzoeken. De pedagogisch medewerkers zullen de kinderen hierin ondersteunen en waar nodig hulp of steun bieden. Zij zullen kijken naar de behoefte van de kinderen en hier zoveel mogelijk aan tegemoet komen.

Artikel geplaatst op donderdag 24 augustus 2017 - 09:33Reacties (0)


Reageer