Rodi

Touch for Health cursussen van start

Touch for Health is toegankelijk voor iedereen, ook zonder medische achtergrond. (Foto: aangeleverd)

DIRKSHORN - Anita van der Gulik start 15 en 29 september weer met een reeks Touch for Health cursussen. Hiermee wordt op eenvoudige wijze geleerd te luisteren naar het lichaam en ernaar te handelen.


Via manuele spiertesten gaan de cursisten voelen waar de oplossing ligt. Zo kunnen ze zelf ervaren wat het lichaam weet en nodig heeft om weer in de richting van welzijn te komen. Er worden technieken aangeleerd die zowel bij jezelf als bij de ander ingezet kunnen worden. Het geeft concrete handgrepen om beter met klachten of stress om te gaan.
Touch for Health is toegankelijk voor iedereen, ook zonder medische achtergrond. Deze methode kan thuis worden ingezet om jezelf, familie en vrienden te helpen. De cursus is ook zeer geschikt voor mensen die werkzaam zijn binnen de zorg, zoals fysiotherapeuten, masseurs, voedingsconsulten, Bloesemremedie consulenten, voetreflexmasseurs.
Touch for Health is opgebouwd uit vier losse modules. In september start Touch for Health 1. Voor meer informatie kijk op www.praktijkanitavandergulik.nl. Voor aanmelding mail naar info@praktijkanitavandergulik.nl of bel naar 06-27303224.
Praktijk Anita van der Gulik, Schoolstraat 14, 1746 AP Dirkshorn.

Artikel geplaatst op dinsdag 29 augustus 2017 - 11:31Reacties (0)


Reageer