Rodi

Grando Keukens & Bad trakteert op extra voordeel
In de maand september aantrekkelijke actie

Koop deze maand een nieuwe keuken en ontvang een Quooker cadeau. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Grando Keukens & Bad levert al sinds 1965 betaalbaar keuken- en baddesign. De wensen worden besproken met de vakmensen en is er altijd een keuken of badkamer in de gewenste smaak. Een uitgebreide collectie, uitstekende service en in de maand een aantrekkelijke actie: alle kranen cadeau bij aankoop van een nieuwe keuken of badkamer.


Koop deze maand een nieuwe keuken, ontvang een Quooker cadeau, en geniet van extra luxe in de keuken. Bij aanschaf van een nieuwe badkamer ontvangt de klant in maart alle bad- en douchekranen cadeau! Op zoek naar een bad-, douche-, wastafel-, fontein- of bidetkraan? Ook deze krijgt men cadeau bij aanschaf van een badkamer. De adviseurs staan klaar om te helpen bij de invulling van alle wensen.
In de showroom doet men gegarandeerd veel inspiratie op en worden de wensen vertaald naar een realistische 3D tekening met een persoonlijk advies. De klant wordt volledig ontzorgd en ontvangt een perfecte service.


Koopzondag

Grando Den Helder kan namelijk al het voorbereidende werk verzorgen: demonteren en verwijderen van de oude keuken/badkamer, leidingen verleggen, stukadoren, verbouwings werkzaamheden, tegel-, loodgieter-, electra- en schilderwerk. Elke aankoop wordt zorgvuldig geplaatst door de eigen vakkundige monteurs. Zij gaan pas weg als alles werkt. Vooraf ontvangt man uitgebreide en nauwkeurige installatietekeningen.
Koopzondag: Grando Keukens & Bad in Den Helder is op 3 september geopend. Kom snel naar Grando Keukens & Bad, Ravelijncenter 29 in Den Helder. Vraag het gratis Grando Inspiratie Magazine aan op grando.nl: boordevol stijltips en trends. Voor meer informatie, openingstijden en een afspraak maken (ook thuis): zie www.grando.nl/denhelder.

Artikel geplaatst op dinsdag 29 augustus 2017 - 12:39Reacties (0)


Reageer