Rodi

Beleef de Fashion Days bij Solo Womenswear

SCHAGEN - Elk jaar zijn er weer nieuwtjes, bijzondere kleuren, materialen en accessoires te vinden tijdens de modedagen bij Solo Womenswear aan de Gedempte Gracht 46 in Schagen.


Het is daarom altijd leuk om te kunnen kijken, naar de opvallende en nieuwe trends en alvast wat inspiratie op te doen voor de najaar/winter garderobe. Solo Womenswear nodigt eenieder van harte uit op vrijdag 8 en zaterdag 9 september voor een inspirerende modepresentatie van de najaarsmode 2017.
Tijdens deze spetterende opening van het seizoen tonen de mannequins van Solo het modebewuste publiek de gehele dag de nieuwste mode en trends.

Zet in de agenda

Bij Solo Womenswear staat zaterdag 23 september de Kyra & KO Fashion Day op het programma. Het Nederlandse merk Kyra & Ko heeft een vaste plek in de collectie van Solo. Zaterdag 23 september wordt deze collectie getoond in samenwerking met een Kyra & Ko styliste. Alle aanwezigen ontvangen een leuk presentje (zolang de voorraad strekt) en maken tevens kans op één van de Kyra & Ko jurkjes.

Artikel geplaatst op woensdag 30 augustus 2017 - 10:45Reacties (0)


Reageer