Rodi

E.A.N. Wieringerwerf is klaar voor de toekomst
Feestelijke heropening op stapel

Het pand van E.A.N. Wieringerwerf. (Foto: aangeleverd)

WIERINGERWERF - E.A.N. Wieringerwerf op de Fazantstraat 17 te Wieringerwerf heropent dinsdag 5 september waarbij de verhuizing tevens is aangegrepen om het bedrijf qua assortiment klaar te stomen voor de toekomst.


Naast de infraroodverwarming, ledverlichting, leddimmers, rook- en CO² melders en schakelmaterialen van Busch Jaeger en Jung is E.A.N. nu ook aangesloten bij Solarsystemen.nl. Dit is een grote partij op het gebied van zonnesystemen met landelijk negen vestigingen, waarvan E.A.N. met trots deel uitmaakt. Vanaf 5 september kan de klant in Wieringerwerf terecht voor alle vragen en advies op het gebied van zonnepanelen met grote en betrouwbare merken. Daarnaast beschikt Solarsystemen.nl over eigen geroutineerde montageploegen. Met Stiebel Eltron is E.A.N. Wieringerwerf in zee gegaan, daar er uit de markt veel vragen komen over warmtepompen, boilers en doorstromers. Stiebel Eltron is dé marktleider is op dit gebied. E.A.N. Wieringerwerf is dan ook verheugd dit merk in het assortiment te hebben.
Met Stiebel Eltron, Warmteshop infraroodverwarming en Solarsystemen.nl in het aanbod is de klant op het juiste adres om alles bij één partij te kunnen bekijken en advies in te winnen over een energiezuinige woning. Daar de regering inzet op het vertrek van de gasmeter in de huizen is het verstandig hier al op in te haken, voor degenen die bouw- of verbouwingsplannen hebben.
E.A.N. is hier dus al mee bezig en ziet klanten graag in de showroom om advies te geven over alle mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie of thee.

Artikel geplaatst op dinsdag 29 augustus 2017 - 14:41Reacties (0)


Reageer