Rodi

Kundalini Yoga in het Zwanenwater

Nathalie Jagir. (Foto: aangeleverd)

CALLANTSOOG - ‘Terug naar je natuur’ is het motto van de Kundalini Yoga lessen in het Zwanenwater van Callantsoog. Vanaf 4 en 7 september is er weer plek voor enkele nieuwe deelnemers in de lessen. Is het ook jouw wens om dichter bij jezelf te komen, los te laten wat je niet meer dient en helder en stralend in je kracht te staan? Dan biedt deze Yoga van de bewustwording je die kans.


Studio BodyMindSoul is al jaren dé plek in de Noordkop voor Kundalini Yoga. Voorheen in Schagen achter de natuurwinkel en sinds vorig jaar september midden in natuurgebied, het Zwanenwater van Natuurmonumenten in Callantsoog. “Zowel de natuur als Kundalini Yoga brengen je dichter bij je eigen natuur. De wandeling door de natuur van en naar de Yoga locatie nodigt je daartoe al uit”, zo vertelt Nathalie Jagir enthousiast.
Kundalini Yoga wordt als 'moeder’ van alle Yoga, door docente Nathalie Jagir ook wel een workout voor body, mind en soul genoemd. “Als je werkelijk veranderingen wilt realiseren in je leven, dan helpt deze vorm van yoga je op een heel directe manier. Je werkt op het opheffen van blokkades op zowel lichamelijk, mentaal, als energetisch niveau. De Kundalini Yoga sets en meditaties zijn afwisselend, dynamische en dagen je daarbij flink uit. Zo kun je op een diep niveau in je onderbewuste opruimen wat je belemmert en ruimte maken voor je werkelijke natuur. Dat is letterlijk en figuurlijk de kracht van Kundalini Yoga”.
Het najaarslesblok start maandag 4 en donderdag 7 september van 20.00-22.00 uur. De lestijd is inclusief de gezamenlijke wandeling door het Zwanenwater vanaf de parkeerplaats naar de leslocatie. Op beide lesavonden zijn enkele plaatsen beschikbaar. Aanmelden voor een proefles kan zolang er plaats is, want de lesgroep is voor maximaal twaalf deelnemers. Kijk voor meer informatie op www.bodymindsoul.nl. Aanmelden voor een proefles graag telefonisch bij Nathalie Jagir op 06-21541907.

Artikel geplaatst op woensdag 30 augustus 2017 - 19:01Reacties (0)


Reageer