Rodi

Cursus mindful mediteren en leven vanuit aandacht en bewustzijn

SCHAGEN - Karin en Robert Gilhuijs van Karo´s Zorg in centrum de Nieuwe Nes, Schoenmakerspad 1 in Schagen, gaan maandagavond 25 september van start met een nieuwe cursus mindful mediteren en leven vanuit aandacht en bewustzijn.


Een inspirerende cursus over je leven vormgeven vanuit aandacht en bewustzijn. Hoe kun je aandachtig worden voor datgene wat je omringt en tot je komt zonder te focussen. Maar ook hoe je hierdoor de schoonheid van het leven gaat ervaren. Door bewustvol te zijn komt datgene naar je toe wat belangrijk is. Met onder andere speciale meditatieoefeningen wordt in deze cursus de deelnemers geleerd aandachtig te worden van de innerlijke kennis die in elk mens zit. Een cursus voor eenieder die wil mediteren en de innerlijke rust en balans in lichaam en geest wil ervaren. Er wordt geoefend met verschillende meditatieoefeningen die op een stoel plaatsvinden. Ervaring is niet nodig.
Cursusdata maandag 25 september en 2, 9, 16, 30 oktober 2017 van 19.30 uur tot 21.30 uur. Voor verdere informatie en/of opgave deelname, zie www.karoszorg.nl of 0223-522149.

Artikel geplaatst op maandag 04 september 2017 - 12:02