Rodi

Nieuw in Schagen Yoga & More

"Wij hebben onze studio zo ingericht dat de deelnemers volledig wordt ondergedompeld in de wereld van Body and Mind." (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Iedereen is vanaf zaterdag 16 september van harte welkom bij Yoga & More in het pand van Body Action en Sportcentrum Joop Nijziel. "Yoga & More is de nieuwste en meest complete Body and Mind Studio in Schagen en omstreken", aldus Elroy Troost, manager van Body Action en Yoga & More.


"Het is de plek waar de sfeer en kwaliteit van een yogastudio worden gecombineerd met de faciliteiten van een luxe fitness & health center", vervolgt Troost. "Yoga & More staat voor hoogwaardige programma’s en lessen in een inspirerende ruimte, met als doel tot een optimale beleving met bijbehorend resultaat te komen. Dit onder begeleiding van ervaren docenten in een speciaal ingerichte studio van honderd vierkante meter. Wij hebben onze studio zo ingericht dat de deelnemers volledig wordt ondergedompeld in de wereld van Body and Mind."

Docenten

Bij Yoga & More is een ruim aanbod van Body and Mind lesprogramma’s, zowel in de ochtend- als avonduren. Naast yogalessen worden ook Pilates- en meditatielessen aangeboden. "Ook wordt het Les Mills programma BodyBalance gegeven en zijn er zelfs yogalessen speciaal voor heren en voor kinderen van 5 tot 10 jaar. Het docententeam bestaat uit verschillende ervaren docenten, ieder met zijn of haar eigen persoonlijkheid en stijl van lesgeven. Wij kiezen juist voor deze aanpak, zodat er voor iedereen een docent is waar jij je prettig bij voelt en die past bij jouw persoonlijke voorkeuren." Bij het totaal nieuwe concept van Yoga & More is wellness in de vorm van een Finse sauna en Turks stoombad onderdeel van het totaalpakket. Daarnaast mogen Yoga & More leden ook nog eens gebruik maken van de fitness- en groepslesfaciliteiten van Body Action én van de tennis- en squashbanen van Sportcentrum Joop Nijziel. Kijk voor meer informatie op www.yogaandmoreschagen.nl.

Artikel geplaatst op zondag 10 september 2017 - 07:00Reacties (0)


Reageer