Rodi

Oogmeting 3.0 bij Mulder Optiek
'Ik zie, ik zie wat jij niet ziet…'

SCHAGEN - Bij Mulder Optiek aan Gedempte Gracht 43-45 in Schagen kan iedereen dinsdag 17 en woensdag 18 oktober een gratis DNEye scan laten doen. In verband met de verwachtte toeloop adviseert de optiek om een afspraak te maken via tel. 0224-212367.


Om de goede samenwerking tussen de Mulder Optiek en Rodenstock uit te dragen naar is het promotieteam van Rodenstock deze dagen aanwezig. "Zij nemen de speciale Rodenstock-caravan mee om iedereen kennis te laten maken met de hoogwaardige producten waar wij mee werken", aldus Mulder Optiek. "Alle (niet)brildragers kunnen in de caravan met de speciale apparatuur hun ogen laten meten volgens de allernieuwste methoden. Wie vroeger naar zijn opticien ging, kreeg een goede en gedegen oogmeting. Je had een min- of een plus-afwijking, een vertebril nodig of juist een leesbril. Later kwamen daar cilinder en prisma bij. Zeg maar oogmeting 2.0."

Oogmeting 3.0

"17 en 18 oktober zijn wij met de DNEye scanner toe aan een derde stap in deze ontwikkeling. Met de DNeye scanner, zijn wij in staat nog nauwkeuriger te meten. Een enorme stap vooruit. Over tien jaar staat dit apparaat bij alle opticiens. En wij hebben hem nu alvast. Het resultaat voor de klant: een compleet nieuwe generatie glazen. Meer details, meer kleur en nog meer contrast. De uitkomst van deze scan maakt een compleet nieuwe generatie glazen mogelijk. Als klap op de vuurpijl krijgt elke klant die zijn ogen laat meten in de caravan een kortingsvoucher van € 100,- op de aanschaf van een set DNEye glazen. Tevens Impression glazen voor de prijs van MyView. Vraag in de winkel naar de verschillen."
Mulder Optiek - Gedempte Gracht 43-45 - 1741 GB Schagen - tel. 0224-212367 - zien@mulderoptiek.nl - www.mulderoptiek.nl

Artikel geplaatst op zondag 08 oktober 2017 - 07:00