Rodi

Opvallende tassen bij Gapa Lederwaren

De wintercollectie heeft het thema circus en dat is te zien aan de tassen. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - "Hi-di-Hi en NoiNoi zijn kleurrijke merken van kunststoftassen welke wij nu ongeveer vier jaar verkopen", zegt Gabrielle Pasma van Gapa Lederwaren in Schagen. "En dat doen wij met veel plezier. Het zijn misschien wel de kleurrijkste kunststoftassen die er bestaan en ook nog eens leuk geprijsd. Er zijn drie collecties per jaar waarvan ook een zeer exclusieve collectie in de leren uitvoering en dat maakt deze merken zeer exclusief."


"De tassen worden ontworpen door de Nederlandse ontwerpster Sylvia Y. Krens. Zij is haar bedrijf gestart in 2006. De ontwerpster wil zo een steentje bijdragen aan meer aanspraak op straat. Zodat mensen elkaar zomaar even aanspreken over die leuke tas die zij dragen. Want deze tassen zijn echt heel leuk om te zien. Ze hebben allemaal een andere uitstraling en geen een tas is hetzelfde. Ze werkt vanuit thema’s, dat zie je terug aan de tas, maar ook in de tas. De voeringen spelen een grote rol want die zijn voorzien van leuke prints die te maken hebben met dat desbetreffende thema. De tassen worden gemaakt in haar eigen fabriek gevestigd in China. De werknemers zijn opgeleid om de tassen te produceren onder Nederlandse begrippen. Dit zorgt voor een goede kwaliteit. De werknemers werken onder goede werkomstandigheden. Er wordt gezorgd voor drie maaltijden per dag, opleidingen en huisvesting. De welbekende Fair Trade norm. Met een oog voor details, kwaliteit, functionaliteit en vooral heel veel plezier aan een tas te hebben had Sylvia zo een collectie in elkaar gezet. Ondertussen liggen haar collecties in duizend winkels over de hele wereld."
"De wintercollectie die over een paar weken binnenkomt heeft deze keer het thema circus en dat is ook weer terug te zien aan de tassen. Er zit zelf een kleine circustent (tas) in deze collectie. Bent u nieuwsgierig geworden of al helemaal bekend met dit merk? Binnenkort zijn ze weer te verkrijgen bij Gapa Lederwaren."
Gapa Lederwaren - Makadocentrum 25 - 1741 JA Schagen - tel. 0224-212857

Artikel geplaatst op zondag 08 oktober 2017 - 07:00