Rodi

'Shoppen doe je bij Selection Fashion'

Iedereen wordt uiterst gastvrij verwelkomt door het team dat garant staat voor kennis en gezelligheid. (Foto: aangeleverd)

TUITJENHORN - "Waarom zou je tegenwoordig nog de stad ingaan om te shoppen?", vragen de dames van Selection Fashion aan Dorpsstraat 69 in Tuitjenhorn zich af. "Bij ons is het gezellig, parkeer je voor de deur, zijn alle goede merken aanwezig en wordt deskundig en eerlijk advies gegeven."


"Dit gevoel wordt nog extra benadrukt wanneer je de winkel binnenstapt, door de huiskamerachtige inrichting voel je jezelf er direct thuis." Iedereen wordt uiterst gastvrij verwelkomt door het team dat garant staat voor kennis en gezelligheid. "Aan een authentieke sfeer bij ons geen gebrek, de koffie wordt vers gezet en even bijkletsen aan de koffietafel is hier heel gewoon." Selection Fashion biedt een scala aan Nederlandse merken met een aantrekkelijke prijsopbouw. "Je kunt hier altijd iets leuks vinden ongeacht je budget. Iedereen moet er leuk en trendy uit kunnen zien." Dit staat volgens eigenaresse Nikki totaal los van leeftijd, maat of portemonnee. "Dat is de reden waarom wij onze collectie aanbieden vanaf maat 34 t/m 50."
Het team bestaat naast Nikki, uit Mieke en Simone, zij brengen jarenlange ervaring, kennis en vooral passie met zich mee. Belangrijk is de persoonlijke band die wordt opgebouwd met een klant. De dames bij Selection weten bij veel klanten precies wat er thuis al in de kast hangt en hoe dit gecombineerd kan worden met nieuwe items. De meiden van Selection Fashion nodigen iedereen van harte uit om de najaarscollectie te komen bekijken. Natuurlijk onder het genot van een kopje koffie!
Ga voor meer nieuws en informatie naar www.selectionfashion.nl.
Selection Fashion - Dorpsstraat 69 - 1747 HB Tuitjenhorn - tel. 0226-391260 - info@selectionfashion.nl

Artikel geplaatst op zondag 08 oktober 2017 - 07:00