Rodi

Optiekketen Eyelove opent verkooppunt in Schagen

Klanten kunnen zonder afspraak bij DA Drogisterij & Parfumerie Fa. Leguit binnenlopen voor een gratis oogmeting. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Toe aan een nieuwe bril? Eyelove heeft een nieuw verkooppunt geopend bij DA Drogisterij & Parfumerie Fa. Leguit aan Gedempte Gracht 41 in Schagen. Anders dan gewone brillenwinkels verkoopt prijsvechter Eyelove kwaliteitsbrillen tegen vaste lage prijzen via verkooppunten in onder meer drogisterijen en kledingzaken.Een complete bril op sterkte kost bij Eyelove voor veraf óf dichtbij altijd € 49,-, een multifocale bril met leesgedeelte € 99,- en met breder leesgedeelte en extra heldere coating € 149,-. Alle monturen zijn voor dezelfde vaste ook als zonnebril met bruin, groen of grijs zonneglas te verkrijgen. "Anders dan bij andere grote brillenketens hoeft niet apart te worden betaald voor ontspiegeling of een kraswerende laag", aldus Eyelove-directeur Paul Berkelmans.

Gratis oogmeting

Klanten kunnen zonder afspraak bij DA Drogisterij & Parfumerie Fa. Leguit binnenlopen voor een gratis oogmeting. Eyelove gebruikt hiervoor geavanceerde en accurate oogmeetapparatuur. Een winkelmedewerker die van Eyelove een optiekopleiding heeft gekregen, adviseert bij de aanschaf van een bril. Na de oogmeting en de keuze van het montuur wordt de bril afgerekend en in productie genomen. Binnen veertien dagen wordt de bril afgeleverd bij de winkel, waarna de Eyelove-deskundige de bril afstelt.
Berkelmans: "Wij zijn zeer verheugd met ons nieuwe verkooppunt, van waaruit we klanten uit Schagen en omgeving nu nog beter van dienst kunnen zijn. Het is voor veel consumenten een uitkomst dat ze bij hun vertrouwde winkel een bril van Eyelove kunnen kopen." Met het nieuwe verkooppunt in Schagen telt Eyelove inmiddels bijna 150 verkooppunten in Nederland.

Artikel geplaatst op zondag 08 oktober 2017 - 07:00