Rodi

De twee werelden van Zeuvenuursgoed
29 oktober koopzondag met Bobbi en Monica Maas

Zeuvenuursgoed staat bekend om de verkoop van de bekende kledingmerken, zowel in de winkel aan Molenstraat 36 als in de Outlet-store aan Molenstraat 30. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Zeuvenuursgoed aan de Molenstraat in Schagen is in de wijde omtrek al twintig jaar bekend als dé modewinkel voor (aanstaande) ouders en kinderen vanaf baby tot en met kinderen maat 176. "In de Molenstraat hebben wij twee totaal verschillende winkels", vertelt eigenaresse Lina."Achter de winkeldeur van Molenstraat 36 hebben wij veel aparte cadeauartikelen en een heel groot assortiment mode van de vertrouwde en sterke merken, in babymaatje 50 t/m kids maat 140. Daarnaast verkopen wij ook veel kleding van verrassende aankomende merken in onze najaarscollectie. En voor iedereen die zwanger is hebben hebben wij onze bekende, grootse en trendy collectie zwangerschapsmode. Vooral om onze jeanscollectie weten velen ons te vinden. Kom langs en laat je inspireren en adviseren. Kinderen kunnen zich vermaken in de botsauto, achter het beeldscherm of in de speelhoek. Aan Molenstraat 30 bevindt zich onze Outlet-store. Hier vind je ontelbaar veel (merk)kleding in maat 50 t/m 176 en zwangerschapskleding voor superkleine prijsjes! In onze winkel op nummer 30 hangen weer totaal andere items dan in de winkel op nummer 36. De (merk)kleding kopen wij speciaal voor de outlet in."

Activiteiten

"Buiten dit alles om doen we mee met zowel de Winkeliers Vereniging Schagen als eigen activiteiten. Daarnaast ondersteunen we onder andere Yvonne Bergman met haar groep VrouwvoorVrouwen. Verder zijn we de meeste koopzondagen open, zoals koopzondag 29 oktober. Bobbi is bestaat 15 jaar en komt dat vieren! De schrijfster en illustrator van de Bobbi-boekjes Monica Maas is deze koopzondag aanwezig bij Zeuvenuursgoed. Zij signeert en leest voor. In samenwerking met de Holle Bolle Boom is de levensgrote Bobbi eveneens aanwezig in de winkel. Kijk op facebook en op www.zeuvenuursgoed.nl voor info en de openingsdata."

Artikel geplaatst op zondag 08 oktober 2017 - 07:00