Rodi

Pour Vous Parfumerie Schagen meer dan parfumerie

Schoonheidsspecialiste Nina Janson verzorgt nu ook Nescens behandelingen. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Naast de uitgebreide parfumerie afdeling heeft Pour Vous Parfumerie Schagen aan Laan 4 een leuke mix aan producten die geheel inspelen op de trend van 'fun shopping'. Zo is er een royale shop-in-shop van de merken Rituals, Make-Up Studio, Lampe Berger en Riverdale. "Het totale concept maakt het winkelen bij ons enorm leuk", zegt Angela Goudemond.


De schoonheidssalon gevestigd op de eerste verdieping van Pour Vous Schagen heeft haar programma uitgebreid met Nescens behandelingen voor pure huidverbetering. "Middels het Nescens programma - ontwikkeld door de Zwitserse professor Jacques Proust - gaat schoonheidsspecialiste Nina Janson samen met u stap voor stap uw huid optimaal verbeteren. Middels intensieve bindweefselmassages, micro- en chemische peelings met een enorm hoog percentage aan werkstoffen herstelt in een hele korte tijd de natuurlijke weerstand van de huid, verminderen rimpels en pigmentatie en herstelt volume en stevigheid van de huid. Ter introductie kunt u een 75 minuten Nescens Anti-Age Face Treatment boeken van € 95,- voor € 65,-.

Make-up trends

Ook voor de nieuwste make-up en geuren kan men bij Pour Vous Parfumerie Schagen terecht. "Onze beautyspecialisten staan voor u klaar om u te inspireren met de laatste make-up trends en om u de nieuwste geuren te laten ontdekken. Shop nu uw favoriete geuren en profiteer tot en met 22 oktober van vijftig procent korting op elke tweede geur. U bent van harte welkom bij de beauty expert van Schagen."
Pour Vous Schagen - Laan 4 - 1741 EB - Schagen - tel. 0224-745009 - info@pourvousschagen.nl - www.pourvousschagen.nl

Artikel geplaatst op zondag 08 oktober 2017 - 07:00