Rodi

Fernandel Menswear nieuwe aanwinst Schagen

< FOTO VOLGT > (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Aan de Gedempte Gracht 52 vestigde Andy Tersmette onlangs zijn tweede Fernandel Menswear waarmee de ondernemer zich richt op het midden- en hoogsegment vrijetijdskleding. Andy: "Van hippe tieners tot stijlvolle zestigers, zeg maar." De herenmodezaak werd vrijdag 22 september op spetterende wijze officieel geopend. Andy heeft al 20 jaar succes met zijn herenmodezaak in Bergen en zag in de opening van een tweede winkel in Schagen een pracht van een nieuwe uitdaging.

Na een complete metamorfose in het voormalige pand van Westerveld-Rus is Andy klaar voor Schagen en omstreken, waarmee de regio is verrijkt met een regelrechte aanwinst. "Ik vind het heel erg leuk om deze nieuwe uitdaging aan te gaan en doe dat met een winkel die anders is dan andere", zegt Andy die 'zijn' Fernandel een stijlvolle, stoere en toch warme uitstraling gaf. "Ik wil graag een stapje verder gaan en noem het dan ook liever een winkelbeleving. Naast een met zorg uitgezochte collectie kunnen klanten bij mij namelijk ook terecht voor sneakers, tassen, riemen, unieke handmade armbanden, leuke boxen met scheergel en deo, een parfumlijn voor mannen en heerlijke geursprays en -kaarsen voor in huis. En dat alles onder het genot van een goeie kop koffie, want dat vind ik heel belangrijk. Ik heb de huiselijke sfeer van Bergen meegebracht naar Schagen."
De collectie die Andy aanbiedt, bestaat uit labels van onder andere Filippa K, Woolrich, Denham, Replay, Kings of Indigo, Rossignol, Matinique, Lacoste, LangerChen, Pig & Hen, Alan Red, CP Company, Calvin Klein en jassen van Peuterey.Voor meer info: zie www.fernandel.nl of de Facebookpagina.

Artikel geplaatst op zondag 08 oktober 2017 - 07:00