Rodi

Denim and more bij Sea Side

"Wij hebben alles in huis voor een complete look." (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Sea Side is de 'denim and more' winkel aan Gedempte Gracht 13 in Schagen. "Wij hebben mode voor zowel dames als heren, voor jong en oud en daarnaast nog een ruim assortiment aan accessoires. Wij zijn de denimspecialist die zich focus op jou. Uiteraard zijn we servicegericht en onder het genot van een kopje koffie of thee staan we al meer dan tien jaar klaar voor jong en oud."


"Ons kledingassortiment heeft veel verschillende stijlen voor draagbare combinaties. Van stoer en casual tot classy en chic daar is iets voor iedereen. Wij hebben alles in huis voor een complete look. Zo hebben we vele accessoires als horloges, ondergoed, riemen, sieraden, slippers, sokken en tassen. Wij zijn constant aan het veranderen, niet alleen met de uitzicht van de winkel interieur maar ook met de merken die wij in huis hebben. Een leuk nieuw merk dat wij hebben is Colourful Rebel (dames en heren).

Social media

"Follow us on Facebook en Instagram voor de laatste mode, nieuwe kleding en accessoires. Wij doen zo veel als mogelijk met onze social media zodat onze klanten altijd op de hoogte zijn over wat wij aan het doen ben. Ook voor de klanten die niet door de week kan winkelen hebben wij elke vrijdagavond koopavond en elke laatste zondag van de maand zijn we geopend."
Sea Side - Gedempte Gracht 13 - 1741 GA Schagen - tel. 0224-296330 - info@sea-side.nl - www.sea-side.nl
Facebook: www.facebook.com/seaside.schagen - Instagram: @seasideschagen

Artikel geplaatst op zondag 08 oktober 2017 - 07:00