Rodi

Gratis proeflessen bij Chi Schagen

Alle lessen worden gegeven door Rita van Slageren. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Wie een oppepper zoekt voor de energie en een kalmerende invloed voor de gedachten zou kennis moeten maken met Zhineng Qigong! Op zondag 15 oktober is het mogelijk om gratis proeflessen te volgen bij Chi Schagen.


Zhineng Qigong (Tsjiekong) komt oorspronkelijk uit China en betekent ‘energie oefening’. Het geeft een boost aan het immuunsysteem, geeft energie, brengt in balans en zorgt dat men beter slaapt. De bewegingen zijn langzaam, sierlijk, in cirkels en spiralen, worden aandachtig uitgevoerd en zijn heel krachtig. De oefeningen helpen gedachten en zenuwstelsel tot rust brengen door aandacht te geven aan de bewegingen. Zhineng Qigong ontspant, vermindert stress, helpt uit je hoofd te komen en het helpt bewust te kijken (voelen) naar je lichaam.
Tijdens de open dag op zondag 15 oktober is het mogelijk om gratis kennis te maken met Zhineng Qigong. De lessen worden gegeven aan de Grotewallerweg 7 in Schagen. De ingang is via de showroom van Van Slageren Keukens. De proeflessen Zhineng Qigong/ontspannen bewegen zijn om 11.30, 12.30 en 15.00 uur. Voor mensen die niet (lang) kunnen staan is er speciaal Zit-Chigong. Om 14.00 uur is het mogelijk om gratis kennis te maken met deze zittende vorm van bewegen.
Alle lessen worden gegeven door Rita van Slageren. Rita is gecertificeerd docent Zhineng Qigong level 1 & 2 en is aangesloten bij het Zhigong Instituut Nederland.
Chi Schagen - Grotewallerweg 7, Schagen (ingang via de showroom van Van Slageren Keukens & Interieur)
www.chischagen.nl - rita@chischagen.nl - 06 54 798 777

Artikel geplaatst op maandag 09 oktober 2017 - 11:49