Rodi

Viking Reclame zorgt dat het opvalt!

(Foto: aangeleverd)

HIPPOLYTUSHOEF - Een nieuwe autobelettering of gevelreclame nodig? Dan kan men bij Richard Wigbout van Viking Reclame terecht. Met meer dan 25 jaar ervaring helpt Richard klanten aan een nieuwe frisse huisstijl of verzorgt reclameborden, vlaggen of spandoeken.


Viking reclame is sinds 2015 het nieuwste reclamebedrijf in Hippolytushoef, gevestigd op het ‘industrieterrein Molenveld. Hun werkterrein ligt voornamelijk in de kop van Noord-Holland en is een uitkomst voor de ZZP’er. De flexibele werktijden en het grote aantal mogelijkheden maken het voor deze doelgroep makkelijk om aan mooie reclame te komen. Ook de grotere bedrijven hebben hun weg naar Viking Reclame inmiddels gevonden en voor deze groep zijn zij een waardige partner in het verzorgen van hun totale reclamepakket.
Richard verzorgt de dagelijkse werkzaamheden en zijn vrouw Mendy werkt achter de schermen mee aan het regelen van de diverse bestellingen en stroomlijnt de boekhouding. De nieuwste Roland printer maakt de mooiste prints en met de grote snijplotter kunnen teksten en logo’s worden gesneden uit de beste kwaliteit Avery en 3M folie. Ook zijn zij dealer van 'Formenta Wego' welke de beste vlaggenmasten produceert die Viking Reclame tevens kan plaatsen.
Zondag 15 oktober houdt Viking Reclame een open dag en kan men alle machines aan het werk zien. Iedereen is van harte welkom in Hippolytushoef op De Wieken 2 vanaf 9.00 uur.

Artikel geplaatst op woensdag 11 oktober 2017 - 11:14