Rodi

Word weer fit en energiek bij Praktijk Anita van der Gulik

De praktijkruimte van Anita van der Gulik. (Foto: aangeleverd)

DIRKSHORN - In Dirkshorn aan de Schoolstraat 14 is Praktijk Anita van der Gulik gevestigd. Door middel van massage en kinesiologie doet zij er alles aan om cliënten zich weer fit en energiek te laten voelen.


"Last van pijn of andere lichamelijke klachten? Een allergie of hooikoorts? Slaap je slecht, heb je veel stress of zit je ‘gewoon’ niet lekker in je vel? Heb je al van alles geprobeerd en niets helpt? Ontdek en ervaar wat kinesiologie voor jou kan doen. Ook jij kunt je fit en energiek voelen", meldt een gedreven Anita, tevens personal coach. Ze vervolgt: "Het lichaam levert de vertaling van jouw specifieke situatie. Het geeft precies aan wat jij nodig hebt om weer lekker in je vel te komen. De kunst is te luisteren en ernaar te handelen."

Kinesiologie, massage en voeding

Bij pijn, bewegingsbeperking, emotionele problemen, allergieën, voedingsintoleranties en algehele malaise, helpt kinesiologie het lichaam te herstellen. De combinatie met massage en de juiste voeding zorgt voor een optimale balans. Door diverse technieken te combineren ontdoet het lichaam zich van storende elementen, zowel fysiek als mentaal. Anita: "Ook een detoxkuur helpt je lichaam te reinigen en ontspannen. Ik adviseer en begeleid hierbij en ik weet zeker dat jij dan ook weer bruist weer van de levensenergie!"
Wat vertelt het lichaam?

Elk consult is een ontdekkingsreis, zo weet de personal coach: "Samen onderzoeken we wat de cliënt nodig heeft om zich weer goed te voelen." Nieuwsgierig naar het lichaam te vertellen heeft? Maak een afspraak en ontdek het zelf. Bel Anita op 06-2730 3224 of mail naar info@praktijkanitavandergulik.nl
Praktijk Anita van der Gulik, 1746 AP Dirkshorn. www.praktijkanitavandergulik.nl

Artikel geplaatst op woensdag 01 november 2017 - 10:07