Rodi

Cursus mindful mediteren en de kracht van het NU

SCHAGEN - Karin en Robert Gilhuijs starten maandagavond 27 november in centrum de Nieuwe Nes, Schoenmakerspad 1 in Schagen, met een cursus mindful mediteren en de kracht van het NU.


Een cursus waarbij de deelnemers in vijf avonden samen de verdieping gaan zoeken vanuit wat de kracht van het Nu te brengen heeft. Ervaar daarbij de innerlijke rust die uitgaat van meditatie door de kracht van stilte. De thema’s die aan bod komen zijn: wat is het Nu, wat doet het Nu met je, wat voor invloed heeft de kracht van stilte daarop en hoe kun je met het Nu je toekomst creëren en hoe los je problemen uit het verleden in het Nu op. Dit geschiedt onder andere door middel van verschillende meditatieoefeningen, waarbij men de verdieping gaat opzoeken. De meditatieoefeningen vinden op een stoel plaats en ervaring is niet nodig.
Cursusdata maandag 27 november, 4, 11, 18 december en 8 januari van 19.30 uur tot 21.30 uur. Voor verdere informatie en/of opgave deelname kijk de website www.karoszorg.nl of bel 0223-522149.

Artikel geplaatst op donderdag 02 november 2017 - 08:33