Rodi

Bakkerij Slijkerman opent zesde winkel
Sanne het nieuwe gezicht in Warmenhuizen

Slijkerman opent bakkerij in Warmenhuizen. (Foto: aangeleverd)

WARMENHUIZEN - Opgericht in 1934, heeft inmiddels de vierde generatie Slijkerman zijn intrede gedaan bij bakkerij Slijkerman. Als in een echt familiebedrijf, is Sanne de jongste telg die het ondernemerspad is ingeslagen. Samen met de medewerksters van de voormalige Bakkerij vd Berg, is zij het gezicht van de nieuwe winkel in Warmenhuizen.


Met de opening van hun zesde winkel in Warmenhuizen heeft de familie Slijkerman een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan. Warmenhuizen was een dorp waar ze al langer een winkel wilden openen. “De aard van de mensen, die past bij ons”, aldus Gert-Jan Slijkerman. Daarom zijn ze op zoek gegaan naar een geschikte locatie voor een nieuwe winkel. Na lang zoeken is op de Dorpsstraat 189 een goede plek gevonden vlak bij de andere vers-specialisten.
“We waren overweldigd door de warme reacties toen de overname van Bakkerij vd Berg in het dorp bekend werd”, zegt Sanne Slijkerman. Door de vele steunbetuigingen voelen we ons echt welkom bij bestaande en nieuwe klanten. Velen maakten al kennis met de producten van Slijkerman in de gerestylede winkel van Henk en Bep vd Berg. Maar nu is het moment daar om de deuren te openen van de nieuwe winkel op Dorpsstraat 189. We nodigen hierbij iedereen van harte uit om wederom een keer kennis te maken met alle ambachtelijk gebakken brood- en banketproducten van Bakkerij Slijkerman. Van woensdag 16 tot en met zaterdag 18 november zal onze banketbakker in de nieuwe winkel live tompoucen maken en staan er voor elke klant twee tompoucen klaar om thuis nog even na te genieten!"

Artikel geplaatst op dinsdag 07 november 2017 - 14:08