Rodi

Wijnproeverij tijdens kerstshow bij Tuincentrum Schoutenbos
Muziek en wijn in sfeervol decor

Wijn en muziek tijdens de opening van de kerstshow bij Tuincentrum Schoutenbos. (Foto: aangeleverd)

WARMENHUIZEN - De opening van de kerstshow op zondag 12 november in Tuincentrum Schoutenbos aan de Kanaalweg 16 in Warmenhuizen wordt niet alleen opgeluisterd door live muziek, maar tevens door een wijnproeverij.


Voor de proeverij is een selectie gemaakt van bijzondere Duitse wijnen uit het wijngebied Württemberg in het zuidwesten van Duitsland. Op het gebied van rode wijnen is er een keuze uit Trollinger, Lemberger, Spätburgunder (Pinot Noir). De witte wijnen die kunnen worden geproefd bestaan onder andere uit Riesling, Muller-Thurgau, Sauvignon Blanc en Chardonnay. Ook de Schiller Rosé en diverse Cuvées staan er om uit te proberen. De wijnproeverij wordt opgeluisterd door de zanggroep MiXXt, met een mooi repertoire van kerstliederen en ballads.
Tuincentrum Schoutenbos heeft zondag de deuren wagenwijd open staan voor alle bezoekers die alvast een voorproefje willen van de kerstsfeer. Met gratis warme chocomelk, koffie, thee, lekkere hapjes én wijnen natuurlijk. Er is ook nog een Moodcar van Aamazing aanwezig en een Rad van fortuin. De dames van Schoutenbos pakken uit, dus wees erbij!
De inloop is zondag van 12.00 tot 17.00 uur en de entree is vrij.

Artikel geplaatst op woensdag 08 november 2017 - 09:33