Rodi

Sebastiaan van Stam opent fotostudio

Een van Sebastiaan's 'portretten'. (Foto: Sebastiaan van Stam)

SCHAGEN - Fotograaf Sebastiaan van Stam opent met ingang van aanstaande zondag 12 november zijn fotostudio aan de Lagedijkerweg 13d in Schagen. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen belangstellenden tussen 10.30 en 16.00 uur kennismaken met de fotograaf en zijn werkplek.


Wat Sebastiaan vooral trekt in zijn vak is de veelzijdigheid. "De vele leuke mensen en contacten die je opdoet en de diversiteit aan opdrachten. Van trouwerijen tot portretten, modellen, bedrijven en zwangerschap. Ik zet me altijd voor de volle 150% in. Daarnaast lever ik ook afdrukken, op papier maar ook op hout, dibond, plexiglas, forex. Je kunt het zo gek niet bedenken."
Nu met zijn studio kan Sebastiaan zich ook focussen op grotere groepen. "Foto's van gezinnen maar ook personeelsgroepen zouden mogelijk zijn. Daarnaast wil ik de studio beschikbaar stellen (verhuren) aan andere fotografen, niet iedereen kan zich een grote studio veroorloven." De studio beschikt over een keuken, toilet/kleedruimte, computers, flitsapparatuur, diverse achtergronden, afdrukapparatuur en koffie/theeapparatuur. Sebastiaan: "Hij is van alle gemakken voorzien, zoals een visagie/make-up gedeelte. Dat doe ik zelf niet, je kunt een visagist extra inhuren als je een shoot hebt. Ik heb overig wel de kennis, want hierin heb ik de nodige opleidingen gevolgd. Ik kan dus ook visagisten aansturen. Ik gebruik deze kennis tevens bij een fotoretouche."
Zie ook: www.sebastiaanvanstam.nl. Of Facebook en Instagram.

Artikel geplaatst op woensdag 08 november 2017 - 11:55